Interieuradvies en ontwerp

 

Staat er een verbouwing of verhuizing op de planning? Dan is het fijn om te weten welke keuzes je wilt maken voor het interieur. Soms is dat lastiger dan je denkt. Ik help graag om dit zo helder mogelijk in beeld te brengen met een persoonlijk interieuradvies & ontwerp.

 

Werkwijze

Het ontwerp kan gemaakt worden voor een enkele kamer, een volledige woning of zakelijke ruimte. Vooraf bespreken we hoe uitgebreid het advies mag worden. Voor een particuliere opdrachtgever breng ik de woonwensen en voorkeur voor bepaalde woonstijlen in kaart. Voor de zakelijke klant betrek ik daarnaast het DNA van het bedrijf in het interieurontwerp.

Kennismaking

Aan de hand van een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke offerte. Na goedkeuring ga ik aan de slag met het ontwerp. Een interieurontwerp kan bestaan uit bijvoorbeeld; een moodboard, basisplattegrond met indeling, kleurenplan, wandaanzicht, lichtplan en een meubeladvies. Maar we kunnen nog een stap verder gaan; zoals een ontwerp voor maatwerk meubels of een 3D visualisatie van de ruimte. Heb je alleen een klein advies nodig over verlichting, kleuren of meubels? Geen probleem! Alles gaat in overleg en zo betaal je niet te veel voor overbodige zaken.
Realisatie
Uiteindelijk is het ontwerp dat je ontvangt een richtlijn om zelf mee aan de slag te gaan. Desgewenst kan ik helpen bij het kiezen en bestellen van de meubels en verlichting, zodat je zeker de juiste producten kiest. Het is ook mogelijk om mij te betrekken bij het overleg met de aannemers. Als je het ontwerp volledig en tot in detail, inclusief styling van de woonaccessoires wilt laten uitwerken dan is dat natuurlijk ook een optie.