Over Vibeke


"Om balans en rust te creëren in huis, kijk ik naar de natuur. Dat is mijn inspiratiebron."

Vibeke Brugge (1989) is geboren op Texel en werkt sinds 2016 als zelfstandig interieurstylist. Sinds april 2023 zijn zij en haar man Gerard Aalberts trotse ouders van -tweeling- Linde en Evert. Samen wonen ze in Loosdrecht in een tot woning verbouwde stal uit 1929.

 

Doordat ik opgroeide op Texel zie ik de natuur, het strand en de zee als grote inspiratiebron. De kleuren die daar te zien zijn altijd fascinerend. Tegenwoordig woon en werk ik in Loosdrecht met ook genoeg natuur om mij heen, maar Texel bezoek ik nog graag met regelmaat. 

 

In mijn interieurontwerpen werk ik graag met natuurlijke materialen en rustige kleuren, dat is vast geen verrassing bij het lezen van mijn achtergrond. Maar ook voor klanten die meer van opvallende kleuren houden in huis ga ik graag aan de slag. Mijn uitgangspunt is altijd de woonwens van de klant. Samen zoeken we uit waar je gelukkig van wordt in huis.

 

Het vinden van vormen, kleuren en materialen die passen bij de klant, bij elkaar en het huis is een puzzel die ik met alle plezier voor je uit handen neem. Ik zie alles als een geheel; de klant, het huis, de omgeving, sfeer, kleuren en materialen. Alles heeft met elkaar te maken. Mijn interieurontwerpen zou je het beste kunnen beschrijven als holistisch. Grieks: holos = volledig, geheel. Door goed te luisteren en het opmerken van de details werk ik een persoonlijk interieurontwerp of stylingadvies uit. 

Nieuws

In het Landleven magazine van jan/feb 2024 verscheen een artikel over de verbouwde stal waar Vibeke woont en het interieur van heeft ontworpen. Klik op de foto voor het artikel dat (deels) ook online te lezen is.